Nu kan du få din hyresavi i Kivra

Visar en tjej som räknar pengar

Med start nu i april kan du som hyresgäst få och betala dina avier via den digitala brevlådan Kivra. Hyran för april är den första hyresavin som kommer i Kivra. Om du vill ha din hyresavi digitalt i Kivra behöver du ha eller skapa ett konto på www.kivra.se. När du är ansluten kommer nästa hyresavi automatiskt till Kivra.

Att kunna få och betala sin hyresavi digitalt underlättar vardagen, ger dig som hyresgäst bättre överblick över dina avier och minskar pappersutskicken vilket är bra för miljön. Dessutom är Kivra en användarvänlig och säker lösning.

Att skaffa Kivra är gratis och tar bara någon minut. När vi sedan skickar hyresavierna får du ett mejl om att du har en ny digital hyresavi att betala. För att betala - anslut bankkonto, klicka ”Betala” och legitimera dig med BankID.

Är du ansluten till e-faktura eller har valt autogiro som betalsätt och istället vill ha din hyresavi via Kivra måste du först avsluta e-faktura/autogirot. Är du redan kund hos Kivra kommer du automatiskt att få hyresavin dit. Har du inte anslutit dig till Kivra får du din hyresavi som tidigare. Om du är ansluten till Kivra men inte vill få din faktura där behöver du logga in på Kivra och ändra dina inställningar. Kontakta Kivra om du behöver hjälp.

Läs mer om hur Kivra fungerar på www.kivra.se.

Varför Kivra?

Överblick över dina avier: Med Kivra får du en tydlig översikt över dina hyresavier. Slipp leta bland pappershögar – allt finns samlat digitalt!
Miljövänligt val: Genom att välja att få din hyresavi via Kivra hjälper du till att minska pappersanvändningen och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Varje digital hyresavi sparar träd och minskar koldioxidutsläppen.
Säkerhet: Kivra är betydligt säkrare än vanlig papperspost och e-post. Du loggar enkelt in med mobilt bank-id. Alla uppgifter är krypterade och bara du kan se ditt innehåll.
Snabb betalning och påminnelser: Det går snabbt att betala fakturor via Kivra och du får bättre koll på utgifterna. Du får notiser om nya digitala räkningar och påminnelser om ohanterade räkningar.